Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Fantomen-klubben

Förklaring: När mannen har samlag med kvinnan bakifrån formar han händerna som runda hål. Sedan sätter han händerna framför ögonen, så att det symboliserar serie figuren, Fantomens, mask. Utan att kvinnan är medveten om detta fortsätter man köra. På så vis har man gått med i 'Fantomen-klubben'! Detta är en kill-grej och är ingenting en kvinna bör veta, om du är med i Fantomen-klubben eller ej.

Exempel: Robin tyckte att det var dags att förnya sitt medlemskap i 'Fantomen-klubben', så utan Vanessas medvetande gick han än en gång med i denna ytterst manliga herrklubb. Dagen efter frågade grabbarna: "Hörru Robban, hur gick det igår?" Robin svarade: "Jajemen, det är fixat, hon är fortfarande ovetande!"

Inskickat av: PizzkerDiskutera Fantomen-klubben  |  Tipsa en kompis om Fantomen-klubben


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral