Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Estnisk Roulette

Förklaring: Estnisk roulette är esternas motsvarighet till Rysk roulette. Den spelas alltid mellan 2 ester. Spelet går till så att en est lägger sig platt på rygg med armarna längs sidorna. Nästa est drar sedan ner sina hosor och underkläder och intar en hukande position ovanför den liggande estens ansikte. Den hukande esten krystar sedan till rejält, och då uppstår genast följande spännings-moment: kommer det komma en fis, eller blir det en korv, eller kanske än värre? Om det blir en fis så har den liggande esten vunnit rouletten, om det blir nån form av exkrement så hör segern till den hukande esten.

Exempel: Heiki och Vaike hade tagit sig ända från de lokala estnisk-roulette kval-matcherna i sina hembyar till de regionala stormästerskapen, och sedan gått vidare. Båda är de ypperliga estnisk-roulettare, och det är med stor spänning och förväntan som Estlands folk bänkar sig framför sina TV-apparater ikväll för att se vem som avgår med pokalen i kvällens världsmästerskap i estnisk roulette.

Inskickat av: malteDiskutera Estnisk Roulette  |  Tipsa en kompis om Estnisk Roulette


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral