Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Enhörnings-kyss

Förklaring: Detta är den innovativt varianten av att tungpenetrea det kvinnliga skötet eller anus. Metoden bygger på att den ena av de två i akten ställer sig på fyra ben med en svank likt en brunstig matskatt, den andre applicerar en dildo med sugpropp i pannan. Där efter dyker enhörningen in och tungpenetrerar kvinnan samtidigt som dildon går in i recktum. Det går även att vända på det om man så vill. Denna metod lämpar sig för kvinnor som alltid har haft fantasier om enhörningar.

Exempel: Sylvia och Sylvester-nore hade varit på bio och sätt den nya filmen my little pony 7. I den unkna och popcorneluktande salongen började sylvia fukta till i tanken att bli slickad av en enhörning. Senare på kvällen visade Sylvester-nore för Sylvia vilken fantastisk pojkvänn han var när han praktiskt taget stångade upp henne i brygga med hjälp av en enhörnings-kyss.

Inskickat av: Kjelle BögqviztDiskutera Enhörnings-kyss  |  Tipsa en kompis om Enhörnings-kyss


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral