Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

SMSa "fkramp ord" till 72550 för att prenumerera på Dagens Ord via SMS!


(det kostar 90 kr att vara med i klubben (30 ord) + ev SMS-taxa)

En "Erfaren" Oskuld

Förklaring: En man/kvinna som har en VÄLDIGT stor kollektion av BDSM sexleksaker samt kammasutraböcker. Som något ur 50 shades of grey. Denne person utger sig för att vara mycket kinky samt erfaren i sängkammaren. När det väl kommer till sexet så inser partnern att den har blivit grundligt lurad.

Exempel: Jonathan är oskuld men vill inte att hans haff Anna ska veta detta. När Jonathan bjuder hem Anna så har han i ett desperat försök införskaffat en stor kollektion av sexleksaker som bl.a innehåller piskor och 30 centimeters dildos. Anna blir väldigt väldigt förvånad men även på ett underligt sätt upphetsad då hon tror att han är väldigt kinky och erfaren. Sexet startar men varar bara i 10 sekunder. Anna blir extremt förvånad och besviken när hon insåg att Jonathan var en så kallad Erfaren Oskuld!

Inskickat av: SunkrunkarnaDiskutera En "Erfaren" Oskuld  |  Tipsa en kompis om En "Erfaren" Oskuld


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2018 Fittkramp.se | AllaDrinkar - drinkrecept | Hörlurar.org - hitta ditt headset