Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Eftermiddags Bralla

Förklaring: En "Eftermiddags Bralla" är en vanlig företeelse. Det som orsakar detta fenomen är att under en hel dag utföra en "gashållning". dvs. Att under en hel dag undvika att lägga en gas inom en offentlig omgivning (t.ex jobbet) som hade betraktats som "vulgärt". Vad som händer är att gaserna byggs på varandra och bildar en ända stor "gasklump" som sätter sig inne i ändtarmen. Efter att ha kommit hem efter en dag av "gashållning". Lättar man på trycket och resultatet blir ett brunt bomb ned slag i sin underklädnad, med andra ord "Eftermiddags Bralla"

Exempel: Jörgen har precis kommit hem efter en plågsam dag av "gashållning". Ivrigt stänger han ytterdörren och avlägsnar snabbt sin "gasklump" och lämnar diskret sina kalsonger i tvätten mor ett par nya.

Inskickat av: LillSnorreDiskutera Eftermiddags Bralla  |  Tipsa en kompis om Eftermiddags Bralla


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral