Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Duschfist

Förklaring: En homosexuell tvångstanke bland det manliga könet och ett tillfredställande verb för kvinnorna. En Duschfist går till så att man sätter duschen på högsta tryck och riktar strålen in i anuset. För bästa njutning och starkaste effekt ska man även föra in duschen i röven för att få den maximala känslan. Man kan öven råka ut för en ofrivillig duschfist om man tappar dushen i golvet under sig så att strålen sprutar upp i analet.

Exempel: Kalle var fullt medveten om sin sexuella läggning och ville känna hur det var att föra in något i sitt anus. Han kom då på den geniala idén att duschfista sig själv och insåg att det inte var så tokigt trots allt. Det blev en vana och Kalle var snart redo för gaylivet.

Inskickat av: KukasDiskutera Duschfist  |  Tipsa en kompis om Duschfist


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral