Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

dubbeldippandesittkissare

Förklaring: Dubbeldippandesittkissaren tillhör kategorin man som föredrar sittt kissande framför allt annat i livet. Helst av allt delare denna man sin upplevelse med andra genom att samtidigt plocka fram snacks och dipp.För de som inte tillhör kategorin väntas dock en mycket skumm upplevelse då sittkissaten även givetvist är en dubbeldippare.Han dippar sitt chips i den gemensamma dippskålen. Den dubbeldippande sittkissaren nljer sig dock inte med ett dippande. Han dippar sitt nedsalivade och högt ohygieniska chips en gång till i den gemenskamma skålen.

Exempel: Lars-Olof bjöd hem Pekka och Gunnar en fredagskväll. Efter några öl var det dags att kissa. Lars-Olof föreslog sina vänner att kissa i kort. Det vännerna inte visstr var att Lars-Olof var en sittkissate och fick istället för att ståpissa stå och kolla på då Lars-Olog sittkissade. Lars-Olof såg inget konstigt i detta och bjöd sina vänner på chips och dipp. En ännu lustigare känsla uppstog dock när Lars-Olof tagit ett chips och uppenbarade sig även som en dubbeldippare för sina vänner.

Inskickat av: BOBADiskutera dubbeldippandesittkissare  |  Tipsa en kompis om dubbeldippandesittkissare


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral