Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Dreja en Tomte

Förklaring: Toalettbesök. Skiten skall vara lagomt hård till mjuk alltså ett par hårdare klumpisar i botten och något lösare topp som bildar en luva. Skall helst tillverkas i en VB.

Exempel: Bleppisen åkte spermobil till långburksbiblioteket för att råka ramla in i seglarvatten hyllan. När skjutportarna öppnades möttes Blepp av två vakter som varnade för att råka ramla i onödan. Blepp smög sig långsamt förbi kikkifestisar på höger sida samt alla skrevraketer på vänster sida innan kassorna, nu var Spermobilen nästan framme vid långburks hyllorna, och där, där bort till vänster skönjde Bleppisen racket med seglardricka, suget blev allt för stort Spermobilens drivande hjul skrek mot terrasso golvplattorna, röken steg från gummit. Spermobilen driftade på sned in mot seglarvattnet för att till slut börja tippa, i sista sekund fick de två väktarna tag på Blepp och formade, vi varnade dig allt... Bleppisen ögnade på vakterna genom sina colabottnar och beklagade sig över situationen samt att han var oerhört skitnödig. Vakterna sade att det inte kan vara så utan att det redan luktade avföring. Blepp bad om hjälp att läggas på rygg för att få chans att byta VB. Vakterna som har förståelse hjälpte gärna till. När VB spändes loss skinkor sårades, vakterna brast ut i en duett. Men se så skickligt Bleppisen har ju Drejat en Tomte så här inför jul!

Inskickat av: KiltKentDiskutera Dreja en Tomte  |  Tipsa en kompis om Dreja en Tomte


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral