Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Dieselmannen

Förklaring: Känslan som uppstår dagen efter rikligt alkoholintag. Brukar beskrivas som "När man har partajat duktigt kommer Dieselmannen och häller diesel i munnen på dig och slår dig i huvudet med dunken"

Exempel: Mats stönade när han vaknade upp, lägenheten såg ut som om Axl Rose hade övernattat där. Han staplade iväg till telefonen och rang till Kent, som hade varit hans Wing Man föregånde kväll. -Kommer du ihåg vad som hände igår? Jag har fått besök av Dieselmannen -Det var ungefär som American Pie, fast med mer sprit och faktumet att du inte fick till det -Helvete, sa Mats och lade på och la sig med hinken och förberrede sig på att få reda på vad han hade hävt i sig igår.

Inskickat av: LustfyndDiskutera Dieselmannen  |  Tipsa en kompis om Dieselmannen


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral