Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Det knallar och går

Förklaring: Ytterligare ett svenskt idiomatiskt uttryck som används för att beskriva att allt är som vanligt och att livet går sin gilla gång. Vad folk inte vet är att ursprunget till detta uttryck kommer ifrån den perversa soldaten Käsebrööötchen Bengtzzon nr.91 som hade en fäbless för att glatt sitta och runka mitt i minfälten och spruta vilt under WPW2, allt medan bajsminorna gick av och lemmarna blev nerskvätta utav dess bruna innehåll, och då pratar vi inte bara om kukarna.

Exempel: Tidigt på morgonen den 22 juni 1941 bröts lugnet längs den Örkelljungska gränsen som vätte mot det solskygga Blekinge när 2200 blöjbögar iförda blöja, gasmask och bunnyears stormade fram med kisset skvättandes mellan benen och skanderade att "NU ÄR DET DAAAAAAGS!!!" Allting slutad med ett gigantiskt gangbang med 2200 blöjbögssoldater som träffade på 10.000 extremt perversa gummi/latex/läderbögar från främmande makt som både hade vaselin, SHÖMK och hemliga kordinater till Pervo-Pokémons tillgängliga.

Inskickat av: BleppeDiskutera Det knallar och går  |  Tipsa en kompis om Det knallar och går


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral