Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Dendropedonekrofilofil

Förklaring: Person som blir sexuellt attraherad av personer som blir sexuell upphetsad av döda unga träd. En bortglömd subgrupp som först nyligen har blivit uppmärksammad i TV-programmet Babel.

Exempel: Ken-Bert strök ofta runt planlöst i Lilljansskogen och skrämde joggare och lattemammor med barnvagn med sin stora bultande penis men dom kunde vara lugna för han hade i flera år förgäves försökt få tag på en dendropedonekrofil att förlustra sig på. En dag log dock lyckan mot honom då han spottade en vaselindoftande Östermalmsknös som hade fört in en dött granskott i stjärten i ett dike. Ken-Bert var onekligen en dendropedonekrofilofil ut i fingerspetsarna.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera Dendropedonekrofilofil  |  Tipsa en kompis om Dendropedonekrofilofil


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral