Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Danskt Durkslag

Förklaring: Det danska durkslaget är den ovanliga akt som utförs av vanligtvis tre till fyra men eller pojkar av samma kön som oftast då är avklädda och svettiga. Offren är ihopknutna med armar, ben och penis i varandra och ligger i en hög under ett lagom trångt bord (ungefär som spagetti i ett durkslag). Danska citat är ett måsteoch om denna process görs inför publik är det ett stort plus!

Exempel: Vid min turistvecka i Köpenhamn i fjol träffade jag två glada män som sökte deltagare till klubbmästerskapet i det danska durkslaget. Mads och Greger lyckades inte vinna men slutade ändå som underhållare på Denmarks gladaste gaybar.

Inskickat av: LillpittenDiskutera Danskt Durkslag  |  Tipsa en kompis om Danskt Durkslag


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral