Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Dammsugarpropp

Förklaring: När förstoppningen är så svår att bajset nästan står upp i halsen är den enda lösningen att stoppa in dammsugarslangen i anus och vrida på max. Bajset försvinner och ditt anus får en helrenovering. Är du dessutom homofil är chansen också stor att det hela blir en njutning för dig.

Exempel: Leif-tomas hade käkat sågspån i 3 veckor när dammsugarproppen var ett faktum. Detta skapade stora problem då leif-tomas några veckor senare skulle ställa upp i burk-vm(störst burk i anus vinner). Som tur var hade han köpt en ny dammsugare från sovjet med jetmotor som skapade vakuum i hela buken och proppen var borta. Han fick dessutom en rungande orgasm som skapade eko i hela rövhult.

Inskickat av: homofilius kukusDiskutera Dammsugarpropp  |  Tipsa en kompis om Dammsugarpropp


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral