Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Dajmtöjaren (även kallat ani grabatis)

Förklaring: När man gnager två daim kakor så de formas spetsiga som pålar och sedan för du in båda två daimkakorna sakta i anus och töjer i sär. Du fortsätter tills du och partnern har nått ett nöjt resultat(rekomenderas att värma upp med en mustning). Därefter börjar man mjuka upp med foten i partners anus och slutligen hela benet gnuggandes i en daimsörja.

Exempel: Martinez och Lolitaz känner för att baka en kaka men saknar en mixer hemma. Martinez kommer på den smarta idén att använda sig utav "daimtöjaren" som han har läst på fittkramp.se. resten är en historia.... Lolitaz använder nu mera en blöja.. men detta kan man se som en fördel.. man behöver inte ha en ryggsäck på ryggen - den medföljer i anus.

Inskickat av: BrasseDiskutera Dajmtöjaren (även kallat ani grabatis)  |  Tipsa en kompis om Dajmtöjaren (även kallat ani grabatis)


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral