Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Continental

Förklaring: En homosexuell sexställning som förutsätter att den ”givande” parten är gravt överviktig. Sexakten går ut på att ”mottagande” parten börjar med att lägga sig på magen på golvet så att den givande parten kan lägga hela sin vikt ovanpå denne medan han låser fast armarna och nacken på mottagaren med en helnelson. Detta gör det enkelt för den givande parten att ”styra” akten och fullkomligt dominera mottagaren för att kunna penetrera honom enklare.

Exempel: ”Gorby föreslog till Robert att de kunde pröva på en ny sexställning för att piffa upp sexlivet. 'Den ska tydligen vara en ny ställning som har kommit att bli väldigt populär inom HBTQ-rörelsen, har jag hört' sa Gorby”.

Inskickat av: EivindDiskutera Continental  |  Tipsa en kompis om Continental


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral