Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Café au lait

Förklaring: Den blandning av krämig substans som kan uppstå vid en omfattande sädesuttömmning i baken hos en individ med lös mage.

Exempel: fjunfinnige leffe hade efter månadslångt fluktande i skogsporr inspirerats till upptäcktsfärd i dom bakre regionerna hos sin nyvunna flickvän Lovisa som mest var intresserad av bibelstudier. Efter omfattande övertalning så släppte hon till en söndagseftermiddag efter det sedvanliga bönemötet i pingstkyrkan men efter en alltför riklig nattvard och då Leffe hade hållit sig i två månader enbart för detta tillfälle så blev det en café au lait som kyrkovaktmästaren till sin stora glädje fick städa upp efteråt.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera Café au lait  |  Tipsa en kompis om Café au lait


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral