Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Busrunk

Förklaring: En busrunk kan utföras både av könets innehavare alternativt av någon som står denna nära. Den mest lämpliga kandidaten är en partner av något slag. Olämplig person att ge busrunkar är mamma, pappa, bröder och systrar. Kusiner är OK enligt lag. Många har svårt att busrunka sin kuk till ejakulation, men det finns dokumenterat att vissa personer klarar detta med bravur. Likt en katteunge som leker med ett garnnystan slår man lätt på både pung och penis. Att bita är okej, men var försiktig! För att vara en äkta busrunk krävs det att könets innehavare fnissar friskt när det busas.

Exempel: Tjelvar låg naken i sin säng då hans sambo Gerty kom hem från jobbet. Gertys reptilinstinkter tog över då hon snabbt sprang fram till sängen, började puffa och busa med Tjelvars pung. Hans kuk lämnade hon orörd då den var motbjudande. Tjelvar fnissade under hela buset och Gerty likaså.

Inskickat av: MongolidSafariDiskutera Busrunk  |  Tipsa en kompis om Busrunk


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral