din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Brunander

Förklaring: QUNGAS vän och kompanjon. Bor på anstalt, är ett hjon. Kommer ut på permission, åker runt och fixar ston. Här ska ridas! Gnys och kvidas. QUNGAS Renault, står i en berså. Bar om baken, lilla kraken, står Brunander, mitt på stranden, pitten i det blå! Får den att stå. Knulla en häst, det känns bäst. River av en runk. Luktar skunk, i Brunanders kalsong. Alla på en gång: Hurra!
Exempel: Brunander kom hem till QUNGAS Haschhus i Bagarmossen C. Bakpå Renaulten har han en släpvagn lastad med sugna bajsbögar. Detta var alltså dagens skörd. Han tömmer släpet utanför trappuppgången, och alla trippar upp till QUNGAS haschlägenhet, flabbande, frustande och gnäggande. Nu skulle här ridas! Släpp fram Brunander med basfiolen! Brunander, gutår! Låt oss dricka SPRIT. Brunander blåste en konsert på Tre Byttor en afton sen akten var sluten.
Inskickat av: QUNGAS

Diskutera Brunander  |  Tipsa en kompis om Brunander