Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Broida

Förklaring: Broida är en utveckling av ordet Brunka (bajsa och runka samtidigt) som endast kan utföras när man spelar ett onlinespel som har en raid. En raid är när flera onlinespelare samlas framför sina datorer för att tillsammans spela och bekämpa diverse monster. Att broida är alltså att bajsa, runka och raida samtidigt.

Exempel: Cybele sitter vid sin dator och raidar med sitt guild i onlinespelet World of Warcraft. Hans guildledare Aghanym berättar ett skämt om Hitler. Cybele blir upphetsad och skitnödig på samma gång och bestämmer sig för att Broida då han inte vill lämna sina kamrater mitt i striden mot den fasansfulla Hogger.

Inskickat av: phogelbiceDiskutera Broida  |  Tipsa en kompis om Broida


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral