Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Bögulv

Förklaring: En bögulv är precis som en varulv, en person som byter skepnad när det blir fullmåne. Bögulven blir bög istället för varg. Vanligtvis kan personen vara lite smygbögig resten av månaden, och bli en galen våldsbög när det blir fullmåne. Det är även vanligt att bögulvar fixar så han är i närheten av ovetande män när det blir fullmåne, t ex en sovsal.

Exempel: Orvar Solstråle hade tagit en billig resa till Bengtsfors och bodde på ett hostel med sovsal. Mitt i natten vaknade han av en rå smärta där bak. Det visade sig att Arne-Erik som hade varit så trevlig tidigare under kvällen var en bögulv. Orvar ångrade bittert att han inte hade investerat i ett larm till tvåan.

Inskickat av: PsykopatenDiskutera Bögulv  |  Tipsa en kompis om Bögulv


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral