Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Bögsera

Förklaring: När en homosexuell man kraschat ner i ett dike p.g.a. vild onani under promenad och inte kommer upp igen. Då händer det att en annan homosexuell man kommer förbi och firar ner sin penis till sin stjärtbroder som genast biter tag i denna och blir uppdragen. Kan även fästas i röven. Men det är ovanligt, eftersom dom flesta inte kan knipa åt tillräckligt hårt för att bli uppdragna.

Exempel: Elof var alldeles till sig av upphetsning där han promenerade fram längs vägen med sin lem i sin hand och tänkte på kukar, kukar och åter kukar. Helt plötsligt var Elof Så inne i sin egna lilla bögvärld att han inte såg vart han gick, utan for ner i diket. Där låg han med sitt praktstånd och fortsatte onanera, fast han egentligen ville komma upp igen. Men dom homoerotiska tankarna var för starka för att schasa bort. Så där låg han. Men då kom det en stor fet skäggig karl, en riktig "bear" som såg honom, och genast erbjöd sig att bögsera honom. Och det var Elof inte sen med att tacka ja till. Så den feta bögen backade till med sitt skrev mot diket och halade ut sin vårtbeprydda och variga penis ner i diket som Elof genast snaskade tag i och blev uppdragen. Sen gick dom båda på TipTop och bögade!

Inskickat av: BleppeDiskutera Bögsera  |  Tipsa en kompis om Bögsera


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral