Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Bögporrens dag

Förklaring: En bejublad högtidsdag som ersätter de flesta omoderna kristna högtiderna, och där man går ut på gatorna och demonstrerar för 1) rätten att visa bögporr, 2) rätten att runka till densamma och 3) rätten att öppet låta känslorna sprudla genom offentligt bögeri. Dessa fundamentala rättigheter fastslogs av FN redan 1948, och detta högtidlighålls än idag genom parader och intensiva fester med nakendans, satansdyrkan och maskerader med homotema.

Exempel: -Tjänare, Dag! Ska du med hem till Macke och runka bulle ikväll? -Ack, nej! Idag är det bögporrens dag, har du glömt bort? Jag ska ut på Stortorget och skrika mig hes, sen ska jag se om jag kan få mig lite stjärt till kvällen. -Låter som en plan. See u there!

Inskickat av: QUNGASDiskutera Bögporrens dag  |  Tipsa en kompis om Bögporrens dag


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral