Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Böggreven av Monte Fisto

Förklaring: Böggreven av Monte Fisto är en bögroman författad av den franske bögförfattaren Alexandre Dumskallé från 1844, först publicerad 1845-46 som romanföljetong i den franska bögtidningen Journal des gay débats. Den är en av världens mest lästa äventyrsbögromaner. Idén "lånade" Dumskallé från en annan bögförfattare, Jacques Penischet, vilket inte var ovanligt på hans tid då man inte var så noga med varken upphovsrätten eller att använda skydd som nu. Handlingen kretsar kring greven själv som är världsmästare i att fista, vilket han gör med allt och alla som kommer i hans väg. Börjar man läsa så är man fast och blir väldigt lätt sexuellt upphetsad.

Exempel: Det var mitt i natten på ÖIA när syster Märta gick sin nattliga rond för att se att allt stod rätt till. Men när hon kom till västra paviljongen skymtades det en ljusstrimma ut under dörren till en av cellerna och ett ynfande ljud hördes frenetiskt. Snabbt slet Märta upp dörren och möttes av att en man med gigantisk haka och lem satt i sängen och onanerade vilt till en bok som det stod "Böggreven av Monte Fisto" på. Märta tog då genast fram terapibatongen och resten av historien är ett myller av ynfande, ischade och squirtande.

Inskickat av: BleppeDiskutera Böggreven av Monte Fisto  |  Tipsa en kompis om Böggreven av Monte Fisto


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral