Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Blöta kakan

Förklaring: Detta är den kvinliga varianten på männens runka bullen. Tjejerna sitter i en ring och försöker träffa en torr kaka, exempelvis en dröm eller en finsk pinne, men sin fontänorgasm, eller squart, vad man nu vill kalla det. Detta går ut på att blöta ner kakan snabbast. Men stilpoäng kan ges ut om squarten träffar taket innan. Alltså är höjden viktig.

Exempel: Tjejgänget i den lilla orten Kukkola, brukar när de har tråkigt en helg utmana varandra i "blöta kakan". Detta brukar alltid vinnas av Elin, som extra knäckar som porrskådis i svenska fetish-filmer, och Lisa brukar alltid få käka den blöta kakan tillslut. Men en dag så utmanade Lisa själv polarna. Hon hade legat hemma och övat på squarting. Hon vann stort, även Elin slog hon, som inte alls kom lila mycket eller snabbt! Efter den dagen är Lisa mästare i "blöta kakan" och slipper på så vis äta den blöta kakan.

Inskickat av: LKPGDiskutera Blöta kakan  |  Tipsa en kompis om Blöta kakan


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral