Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Blöjsex

Förklaring: Hett sex som involverar dyngvåta bajsblöjor och som faller inom ramarna för det normala i dagens Sverige. Den identitetspolitiska beteckningen för blöjsexare är ”BLÖJ” och i dagarna kommer en proposition om att påtvinga användandet av förkortningen HBTQ-BLÖJ i sammanhang där det handlar om sexuella minoriteter. Denna grupp har massa rättigheter i samhället som du inte har. Bland annat slipper de jobba och har gratis tandvård. De fint de.

Exempel: Eva-Lena blev våt i fittan när hon tänkte på Sunes blöja, som var alldeles uppsvälld av bajs innan han stack iväg till tandläkaren. När han kom hem skullle det bli blöjsex, det är ett som är säkert.

Inskickat av: QUNGASDiskutera Blöjsex  |  Tipsa en kompis om Blöjsex


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral