Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Blöjrom

Förklaring: En delikatess från Kalmar som uppfanns utav lokalprofilen Bleppe Bleppsson 1982. Tillverkningsproceduren går till som så att herr Bleppsson åker ut med sin spermobil i Kalmarsund i arla seglardrickastund och fiskar upp en sik som han suger rommen ur och spottar sedan ut den i sin vuxenblöja. Där i får den gotta till sig i åtta veckor innan den lagras under den kissvarma spermobildynan i ytterliggare tre veckor. Priset brukar ligga på omkring 12 kapsyler grammet och den säljer som smör på dildon i Kalmars saluhallar.

Exempel: (Gunnar står i köket och funderar) "Älskling... Vad tycker du vi ska bjuda Bengt och Rolf på till förrätt på middagen i morgon. Har du något förslag?" - "Vad sägs om blöjromstoast? Såg att fiskhandlaren hade bra pris på det idag." svarade Leif.

Inskickat av: BleppeDiskutera Blöjrom  |  Tipsa en kompis om Blöjrom


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral