Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Bleppist

Förklaring: För att vara "Bleppist" måste du vara en mycket inbiten och gärna lite inavlad fittkrampare som hela tiden envisas med att skicka in sina dåliga ordförslag till fittkramp. Men vaknar upp på morgonen och upptäcker att dom än en gång blivit slagna av "Bleppe". Efter att blivigt fråntagna sina chanser gång på gång av Bleppe så utvecklas då ett hat mot Bleppe och så upstår en Bleppist.

Exempel: Orvar skickade varige kväll in ett nytt, oftast redan påkommet, ord till fittkramp. Och vaknade alltid upp och bröt ut i raseri när han såg att han än en gång blivit ifråntagen sin chans till förevigande av Bleppe.

Inskickat av: ScharpmeisterDiskutera Bleppist  |  Tipsa en kompis om Bleppist


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral