Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Biosexterror

Förklaring: När man till varje pris ska in på bio för att ha sex, och inte skyr några medel för att nå sina mål. Det kan handla om vapen och terrordåd och massakrer, bara man får upp sin snopp i biosalongen.

Exempel: Ted var rasande över att han och Matilda inte fick komma in i biosalongen med bara rumpor, så han öppnade sin gylf, pissade ned biogolvet med bensin och tände på. Han sprang in bakom bioduken och spräckte den med sin stålkuk, till publikens stora förskräckelse. Alla försökte fly ut genom nödutgången, men den stod i brand och strax där efter rasade taket in och Ted fick till sin utlösning i Matilda. Barnet som föddes till följd av utlösningen gjorde 20 år senare samma sak.

Inskickat av: QUNGASDiskutera Biosexterror  |  Tipsa en kompis om Biosexterror


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral