Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Bestjärtansvärt

Förklaring: När någon gör en osjälvisk uppoffring med att erbjuda sin stjärt till en annan bögkåt stjärtgosse som för tillfället inte har sin ordinarie stjärtevän med sig att köra kuken i.

Exempel: Gustav satt rätt ner på marken i en park på Södermalm och storbölade så att krokodiltårarna flödade vilt över den redan så nerspermade späda gosskroppen då en liten tjock gubbe med trollaktigt utseende som hette Stefan kom spatserande och undrade hur det stod till. När Gustav väl förklarat så åkte Stefans konkelbärsfyllda rövhål fram fortare än kvickt och ett mustigt bögeri tog vid, samt så joinade ett gäng afghanska skäggbarn så det blev en redig bögorgie.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera Bestjärtansvärt  |  Tipsa en kompis om Bestjärtansvärt


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral