Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

banjobanta

Förklaring: En bantningsmetod där du spelar skinnbanjo varje gång du blir sugen på att moffa i dig en riktigt mäktig semla eller en hel familjepizza med dubbla bottnar och allt extra. Ditt libido programmeras då om från matlust till sexlust och du blir smal och ständigt kåt, precis som i en reklam. För extra effekt kan du äta upp satsen som en hungerdämpande proteinshake. En känd bieffekt är att cirka 20% av alla som använder den här metoden börjar runka med munnen full av billig choklad (lys melk). En begränsning är att man inte kan vara så tjock att man inte kan hitta sin penis under buken.

Exempel: Karl-Jan blev snabbt av med sin rultande kroppshydda när han upptäckte livsglädjen som följde med att banjobanta.

Inskickat av: RabiesgrävlingDiskutera banjobanta  |  Tipsa en kompis om banjobanta


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral