Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Banankaka

Förklaring: En mycket saftig, köttig och mustig sockerkaka bakad enligt Onkels populära recept. 1. Baka en sockerkaka enligt traditionellt recept i en brödform smord med glidmedel. OBS! Formens längd minst 25 cm. 2. Grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i 35 min. 3. När kakan är klar, tag ut den från formen och håll den i ett stadigt grepp med både höger och vänster hand. 4. Stöt in penis med full kraft längsgående i kakan. 5. Sätt på en bra VHS med t.ex. Joes Vilda Värld 2. 6. För penis ut och in i kakan och fyll denna med säd. 7. Låt penis vara kvar inne i kakan och klipp av med en plåtsax. 8. Servera med kaffe, te eller mjölk, låt den väl smaka.

Exempel: Bert-Rolf hade inte runkat på flera månader och pungen var så full att han hade alla förutsättningar att baka en riktigt smaskig banankaka. Dags att bjuda mormor Märta-Greta på kaffe med dopp tänkte Bert-Rolf när han bakade sin kaka.

Inskickat av: OnkelDiskutera Banankaka  |  Tipsa en kompis om Banankaka


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral