Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Bajsvagga

Förklaring: När man om lott lägger 1 till 2 meter toalettpapper i en så kallad "bajsvagga" mellan låren och toalettringen, som i själva holken sjunker ner för att samla upp allt bajs så du slipper skvätt i anus. Rekommenderat är att ha en luftficka på ca 1 decimeter mellan "vaggan" och vattnet, så att processen blir ljudlös. Ordet härstammar från latinets "Clanculum Farciminis" vilket betyder "stealth sausage". Metoden är utforskad av latinska forskare och även studerad vidare av västlänningar.

Exempel: Tanvir har fått många klagomål av grannarna då hans avföring plumsar för mycket när det når vattnet. Tanvir har nu fått börja använda sig av en Bajsvagga vid varje toalettbesök, och undviker på så sätt både oljud och obehagliga vattenstänk i anus.

Inskickat av: PoisDiskutera Bajsvagga  |  Tipsa en kompis om Bajsvagga


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral