Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Bajsbesök

Förklaring: När du sitter och bajsar på en allmän toalett men har glömt att låsa dörren, varpå någon öppnar den i tron om att toaletten är ledig. Men istället för att hastigt be om ursäkt, stänga dörren och lämna dig ifred så stiger personen in, stänger dörren och börjar stirra på dig med ett leende på läpparna.

Exempel: Jocke satt inne på bibliotekets toa och bajsade i godan ro när plötsligt dörren for upp. Jockes skrämda blick möttes av en korpulent herre, som först såg förvånad ut, men som snabbt log förnöjt. Han klev in, stängde dörren efter sig och började att stirra på Jocke i total tystnad. Jocke hade fått bajsbesök.

Inskickat av: Mortimer MusDiskutera Bajsbesök  |  Tipsa en kompis om Bajsbesök


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral