Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Badkarsbajsrunken

Förklaring: När du ligger i ett bad fyllt av avföring med en avdankad julmust som blev kvarlämnad från förra årets julorgie med systrarna Kallur och har höger hand greppad runt åderpålens nedre regioner i trans. Vid utförandet krävs stor precision och en penis som utstår avföringens vidervärdiga innehåll. För med hastiga rörelser handen fram och tillbaka över dolmens mittpunkt och låt fekalierna vidröra ollonets topp och känn behaget som infinner sig när detta händer. När du utfört detta under 5 minuters tid är det sedan dags för en ejakulation av sällan skådat slag. När den stora tiden är inne och du sprutar likt en kavalkad av brunstiga tjurar som galloperar på spansk öppen gata så är det bara att luta sig tillbaka och rida ut stormen.

Exempel: Tarmspräckar-Elof låg hemma och drog en runk i hans fekaliefyllda badkar och avnjöt en badkarsbajsrunk

Inskickat av: UndulatenDiskutera Badkarsbajsrunken  |  Tipsa en kompis om Badkarsbajsrunken


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral