Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Autistisk cuckold

Förklaring: En person som har autism och gillar att titta på när ett par har samlag, oftast handlar det om svarta män med vita kvinnor. Ofta så överanalysererar cuckolden det hela och/eller sitter och gör gapskrik rakt ut i luften och beter sig väldigt ovanligt och på ett sätt som inte uppfattas som sexuellt.

Exempel: Hans hade autism och kunde vara oslipad i vissa situationer pågrund av bristande kunskaper i social kompetens. När Ida och Abdullah började köra doggy så la han upp ett gapvrål: wuuuuuuuhhhhhhhh!!!! Och började sedan prata om universums utveckling och om socioekonomiska problem i samhället. Det mångkulturella paret blev aldrig sig själva igen efter händelsen.

Inskickat av: Jobbig djävulDiskutera Autistisk cuckold  |  Tipsa en kompis om Autistisk cuckold


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral