Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Att göra en "Jagge"

Förklaring: Att göra en "Jagge" innebär att man proppar sig full av anabola steroider & ryssfemmor för att sedan intaga kopiösa mängder alkoholhaltiga drycker på en social angelägenhet, för att kort därefter låsa in sig på festvärdens toalett. Väl där inne slår det fullkomligt slint i huvudet och man sprutlackerar varenda kvadratmeter brunt av sina fekalier. Det räknas till god sed att efteråt lämna en present till värden i form av sina då ganska illadoftande underbyxor.

Exempel: Jacob biffade upp sig riktigt ordentligt på gymmet under året. Han använde sig utav alla möjliga preparat. En fredag i september blir det fest i lokalbygden, Jacob bestämmer sig för att gå dit. Det var ju så länge sedan han blev redlöst full, säkert en vecka sedan sist! Efter flera timmars aktiv alkoholkonsumtion känner Jacob att toaletten behöver brukas. Vad som sedan händer vet ingen, det enda man vet är att toalettens väggar, efter en lång stund, är brunare än vanligt. Mattan, fönsterkarmen, vasken och till och med spegelskåpet är fullt med avföring. Han klättrar ut genom fönstret och kalsongerna dumpar han i närmsta buskage. Jacob har gjort en "Jagge".

Inskickat av: "Tobbe"Diskutera Att göra en "Jagge"  |  Tipsa en kompis om Att göra en "Jagge"


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral