Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Att böglåna

Förklaring: Att böglåna innebär att man tar ett mindre lån av någon bekant utan avsikt att betala tillbaka detta. Om en utlånare senare ångrar sig och försöker kräva tillbaka sina pengar kan denne bestraffas, bla genom våldsam fistning, ihärdiga grammatiska rättningar eller i värsta fall "permutzas hämnd" då starka såser hälles i anus.

Exempel: Pelle och Johan var på stan och kände för en donk. Dom gick för att beställa. Pelle insåg plötsligt att han inte hade några pengar på sig och frågade Johan om det var okej att han böglånade en tia till en cheese. Johan funderade ett tag men gick tillslut med på att böglåna ut 10 kr. 5 minuter senare kom Johan på att han behövde ha tillbaks sina pengar till andra mycket viktigare saker. Han bönade och bad Pelle att han skulle betala tillbaks. Pelle tycktes bli mer och mer irriterad och tillslut fick han nog. 10 min senare skildes de åt, Pelle med en brun arm och Johan med ett svullet anus.

Inskickat av: Agnus klisterkukDiskutera Att böglåna  |  Tipsa en kompis om Att böglåna


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral