Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Anusvärk

Förklaring: Anusvärk är när man har ont i anus. Ett av de vanligaste tillfällen man upplever anusvärk är efter analsex. Det finns olika grader av anusvärk, detta beskrivs enklast genom att lägga till förstärkningsord innan anusvärk.

Exempel: Bertil hade en riktigt fet balle, hans älskade pojkvän hette Magnus och är av de smalare sortens människor. En dag skulle de två pojkarna ha analsex. Först var Magnus den dominanta och en stund senare var det Bertils tur att känna på ändtarmens värme. Efteråt när de låg och pustade konstaterade Bertil att han hade svag anusvärk, medan Magnus svor och sade att han hade förbannat påtaglig anusvärk!

Inskickat av: Mr MnzDiskutera Anusvärk  |  Tipsa en kompis om Anusvärk


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral