Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Anna Book

Förklaring: När man har sex inne på toaletten på Ica Maxi.

Exempel: Klas-Börje var nykär i Lotta, men idag var det handlingsdag så de kunde inte genomföra sitt sedvanliga morgonknull. De hade planerat en tur till Ica Maxi och så blev det också. När de stod i brödavdelningen fick Klas-Börje plötsligt stånd. Det var synligt för alla i butiken, många ansåg detta mycket syndigt och opassande så Klas-Börje och Lotta löste det hela med att göra en "Anna Book" = de låste in sig på kundtoan och efter mycket buller och bång, fick Klas-Börje äntligen till sin utlösning. De kunde betala och alla gick hem nöjda och glada. Herregu va' bra! Huvaligen! Men dra på trissor! Kan man göra så!?

Inskickat av: QUNGASDiskutera Anna Book  |  Tipsa en kompis om Anna Book


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral