Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Analsval

Förklaring: När man har runkat för mycket så kuken är alldeles varm och äcklig och man behöver kyla men man tycker att frysen är för kall. Så istället stoppar man in is i sin sovande morsas röv och efter fem minuter kommer man tillbaka och kör in den varma, pulserande kuken så många gånger man hinner innan morsan vaknar och ringer polisen.

Exempel: Karl hade runkat hela dagen så hans kuk var alldeles för varm och han ville bara ha lite kyla. Men frysen hade bara gett frostskador så han började processen och började peta i is i morsans anal sedan var den kall nåt för att ge lite kyla. Tyvärr slutade det med fängelse för Karl.

Inskickat av: KukmanglarenDiskutera Analsval  |  Tipsa en kompis om Analsval


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral