1

(0 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: Välrenommerad tysk lyxbil, populär bland äldre herrar ur de övre klasserna. De flesta modeller är passivkylda och innehåller istället för vattenpump endast en kylfläns. De flesta av motorns delar är insmorda med flens, och då flenset är ljudisolerande går bilarna väldigt tyst. Om föraren stänger av belysningen under natten märker du inte om en Mercedes-Flenz kör nära dig.

2

(2 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: Efter en tids affärsresande i fjärran östern, främst Kina, kan den fryntlige affärsmannen lätt drabbas av syndromet Kinapeck. En kombination av tveksam sexuell aktivitet, rikliga mängder ris, friterade insekter, långkokad chow chow, sprit och risvin gör att mannens kön transformeras och utstrålar en kraftig odör. Viss fysisk förändring kan förekomma i sällsynta fall. Kinapeck kan variera i styrka i landet och ter sig mer kraftfull i de södra provinserna.

3

(0 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: Som ett vanligt kontorsbåsrunk, men där du får bråttom att komma eftersom chefen närmar sig.

4

(0 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: Risneger är en asiat som gillar sin kultur och äter någon maträtt som innehåller ris mer än en gång per dag

5

(3 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: Likt de populära flingorna Branflakes kommer Barnflakes på paket och brukas vid frukost. I ett paket Barnflakes kan du förvänta dig en stor variation på barn, återkommande barn är bland annat vietnamesiska flickor under 13, Tyska pojkar under 8 och Braziliska transflickor runt 14.

6

(2 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: Den kanal som bildas mellan skinkorna upp vid landningsbanan och mynnar ut till lägre ryggen. Kallas även "blöta kanal" eller en andra ord som har med fuktighet att göra. Skapar ofta hos män eller pojkar med rufsiga rövar eller abnormala analöppningar efter några minuters fysisk aktivitet.

7

(0 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: Rövhålet, helt enkelt.

8

(0 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: När man spottar i analen och rör och vispar runt med tån tills att det blir ett brunt skum.

9

(3 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: Konsten att få fram illusionen att ens egen kuk, oftast utklädd till en docka, kan tala. Konsten är att ha kontroll över hur mynningen på ens eget urinrör öppnas och stängs samtidigt om kuktalaren pratar utan att röra sin egen mun.

10

(2 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: Nä det nyper till i fisringen såpass hårt att man inte har skuggan av en chans att hålla emot och byxbefläckandet blir ett faktum. Om man nu inte använder VB...

11

(1 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: En rullstol-/rullator-/spermobiltävling där exklusiva åkdon framförs på allmänna vägar. Inte sällan körs dessa av välkända spermobilintresserade individer och mongoloider. Till skillnad från vanliga spermobiltävlingar så vinner inte den förare som kommer först, utan den som har kört med bäst stil.

12

(4 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: Mestadels suddiga barndomsminnen från tiden då hiv var som mest populärt och pornografi endast fanns i tidningsform.

13

(0 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: En utväxt på halsens baksida som uppkommer efter allt för djupt o frekvent deepthroatande

14

(0 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: Pungsvetts miffo är det man kallar en person som går runt och lökar sönder i sina brallor så när man tar av sig sina byxor rinner det saftig ostig sås ner från pungen. Ofta är dom dumma i huvudet och blir kallade miffon, Där För Pungsvetts miffo

15

(3 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: När man kör in handen i killens anus tills ändtarmen åker och sedan så klipper man av ändtarmen och den vätskan som åker ut dricker man

16

(2 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: När man råkat bränna kuken så man letar upp första bästa glassbunke för att kyla kuken i.

17

(2 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: Att bekämpa stånd med alla tillgängliga medel,samlag avsugningar eller vad som nu krävs för att lösa uppgiften.

18

(5 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: Att glömma logga ur fk när man lämnar datorn för att brunka eller motsvarande och någon annan passar på att skriva något som är till ens nackdel. Typ att man skulle ägna sig åt altruism eller något annat helt otänkbart.

19

(0 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: Typisk titel på brännskivan som spelas i spermobilen eller på CP-fest. 

(R)övriga exempel: bögskiva, fittnegerskiva, negermix, analskiva, bögmix, kukmix, jättepenis med hår på, fittmix, BÖG, fismix, horskiva, penisskiva, en penis, sieg heil-mix, nazi-mix, rövhålsmix, etc.

20

(2 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: När man spänner på bruden i en otvättad anal, innan man kommer drar man ut sin smutsiga kuk och håller inne satsen, spottar henne på svanken i tron om att du kommit, hon vänder sig då och och du skjuter henne med satsen i ansiktet.

21

(0 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: Den där mörkhyade löparen som alltid vinner alla springtävlingar. Han kommer från ett land med mycket djungel och bananer. Han har dock svagheter, lägger du en melon eller släpper ut en kyckling på löpbanan så kommer han direkt springa efter den. Han deltar även inte i vattenaktiviteter.

22

(3 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: När man äter kebab innan krogen, blir lite för full, spyr upp kebaben och äter den igen.

23

(7 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: Precis som en vanlig musfälla fast stor nog att få in Mortimer Mus i.

24

(0 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: En allnyttig rem som kan användas till både ditten och datten. Man kan ha den i stjärten att torka sig med, eller använda den i bilen. Man kan också smiska sin partner med den, äta den som en godisrem (grädde på moset efter ett analt tilltag), eller låta den fungera som en stringtrosa. Man kan klämma åt kuken med den just när satsen är påväg ut, och på så vis öka sin lust och uppnå en skönare orgasm. Det var nog alla användningsområden.

25

(6 svar, postade i Dagens Ord)

Beskrivning: Ett lite mer naturligt alternativ till blipp där man istället duttar kortläsaren med sin mögliga flenspenis.